Afdrukken

 

 

 

K’oesterke is ontstaan uit de collegialiteit en vriendschap tussen Laurence Bergmann en Chris Pannis.

Laurence verdiende al vele strepen in een aantal klasserestaurants als chefkok. Chris was jarenlang professioneel actief in de vis-, schelp- en schaaldiersector.

Beiden deelden een passie voor koken en lekker eten.

Deze passie bracht hen samen om met een uniek oesterbarconcept van start te gaan.

Al snel kregen zij de vraag om buiten de oesterbar ook traiteur op locatie te doen. Dit sloeg enorm aan en werd een succesformule. Al snel werden BBQ's, lunches en workshops organiseren aan de activiteiten toegevoegd.

Eind 2016 besloot Laurence om K'Oesterke te verlaten om haar eigen ding te kunnen doen.

K'Oesterke bleef zijn eigen koers varen, maar nu enkel met Chris als kapitein.

Nog steeds kan je bij K'Oesterke tercht voor het organiseren voor al jouw feestjes op maat! Van traiteur, oesterbar, BBQ of worshop, K'Oesterke is jouw ideale partner.

K’oesterke jouw activiteit laten koesteren is een echte beleving!!