Dit is slechts een selectie van onze gerechten. Wij stellen graag in samenspraak uw eigen menu samen.

 

Voor meer informatie of offerte, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorgerechten

  • Gegratineerde Sint-Jacobsschelp met groentjes
  • Carpaccio van zalm met citroen-dille vinegraitte
  • Duo van zeetongrolletje met gamba op een bedje van prei met een witte wijnsaus
  • Huisbereide kaaskroketjes 
  • Opgevulde courgettebloem met pladijs, zongedroogde tomaat en bisquesaus 
  • Tartaar van zalm met koolrabi, appel en limoen
  • Salade van gepaneerde rog met huisgemaakte tartaarsaus

Soepen

  • Paprikasoep met Parmaham
  • Waterkerssoep met Parmaham
  • Pastinaaksoep met notenolie
  • Aardappelsoep met truffelolie
  • Tomatensoep met balletjes
  • Aspergesoep met gerookte zalm
  • Consommé met groentjes en kip 

Hoofdgerechten

  • Parelhoen met rode Portosaus, aardappelgratin en lentegroentjes
  • Varkenshaasje met graanmosterdsaus, gebakken aardappeltjes en worteltjes
  • Torentje van zalm met ricotta en spinazie, aardappelpuree en saus op basis van Noilly Prat
  • Eendeborst met Westmalle-peperkoeksaus, boontjes en huisgemaakte rösti 
  • Gegrilde Ierse entrecote met lookboter, gebakken sla en aardappeltjes